Valmentaja

Hei, olen Markus Kaustell ja toimin valmentajana Vaikutusverstaassa!

Olen viettänyt yli puolet elämästäni lavalla esiintyen erilaisissa tilanteissa, niin teatterin kuin musiikin parissa. Jo pienenä koin rakenteet ja säännöt rajoittaviksi, joten kun vuonna 2010 löysin improvisaation, totesin olevani kotona. Hurahdin pää edellä improvisaatioon! Se oli vapauttavaa, hauskaa, luonnollista ja normeja rikkovaa. Ei pönötystä, vaan äärimmäisen joustavaa ja hyväksyvää, tehokasta ja hauskaa – vapauttavaa.

 

Improvisaation kautta olen oppinut rennommaksi esiintyjäksi, itsevarmemmaksi ihmiseksi ja saanut mittaamattoman määrän iloa sekä naurua elämääni. Haluan antaa takaisin siitä, mitä itselleni on annettu ja tuoda näitä kokemuksia myös muille.

Vuosien harjoittelun ja kouluttautumisen kautta löysin itseni lopulta yrittäjänä esittävän taiteen ja valmennustoiminnan alalta. Ja tässä sitä ollaan.

Lisätietoja koulutus- ja työtaustastani LinkedIn-profiilissani!

Valmennan improvisaatiotaitoja menetelmänä käyttäen muun muassa vuorovaikutustaitoja, esiintymistaitoja, improvisaatioteatteria, itseilmaisua sekä ketteriä ideointi- ja kehitysmenetelmiä. Improvisaatiotaidot antavat työhön ja arkeen hurjan määrän uusia työkaluja käsitellä muuttuvia tilanteita. Lue lisää valmennuksista ja koulutuksista!

Ydinarvoni valmentaessa ovat

  • Turvallisuuden ja merkityksellisyyden tunteen lisääminen
  • Leikillisyyden ja hauskanpidon lietsominen
  • Avoimuus ja saavutettavuus

Ydintavoitteeni on auttaa ihmisiä päästämään irti pelosta ja tuomitsevasta asenteesta.

 

Takuu: Tulet itsevarmemmaksi ja uskaliaammaksi improvisaation kautta

 

Kommentteja valmennuksistani

”Opin uutta, ylitin itseni ja nauroin itseni kipeäksi. Kiitos!”

”Helppo oli heittäytyä mokailemaan, kun luotti ryhmän tukeen sekä ohjaajan kokemukseen.”

”Lots of interaction, not just passive listening to the guru”