Juontajat ja puheenvuorot

Kaipaako tilaisuutesi..

Juontajaa

Suunnitelmat voivat muuttua lennosta, mutta improvisoiva juontaja on aina tilanteen tasalla ja askeleen edellä! Aktiivinen läsnäolo yleisön kanssa tekee juonnosta henkilökohtaisen kokemuksen jokaiselle katsojalle. Improvisoida juontaja pitää moderaattorin elkein huolen aikataulusta, kannattalee rentoa energiaa ja luotsaa tilaisuutta kuin tilaisuutta varman pehmeällä otteella.

 

Puheenvuoroa

Pidätkö seminaaripäivän, ja haluaisit puheenvuoroksi jotakin erilaista? Puheenvuorot ovat vuorovaikutteisia, ja ne muodostuvat aina sen näköiseksi, mitä yleisö kulloinkin haluaa aiheesta tietää. Ei kalvosulkeisia, vaan täyttä asiaa yleisöä hyödyttävällä näkökulmalla.

Kysy esimerkiksi seuraavia aihepiirejä

 

Osallistavaa seminaariesitystä omasta aiheestasi

Onko koulutuspäivänne aiheessa paljon teoriaa purtavaksi? Haluaisitteko diaesitysten oheen jotakin lempeästi osallistavaa, hauskaa ja kuitenkin asiapohjaista? Herätetään yhdessä koulutuksenne ydin henkiin aktivoivalla tavalla!

Kysy meiltä luentonäytelmistä, forum-teatteriesityksistä sekä aiheeseenne teemoitetuista improvisaatioesityksistä. Muovataan yhdessä aiheestanne konkreettinen ja mieleenpainuva elämys kaikille kokijoille.

Alla kommentti osallistavan seminaariesityksen luomisesta yhdessä asiakkaan kanssa.

Markuksen ja Vaikutusverstaan tiimin kanssa työskentely asiakastapahtuman yhteydessä oli helppoa ja hauskaa. Vaikka antamamme aihe oli suhteellisen haastava, tuloksena syntyi hersyvää improteatteria, joka kruunasi tapahtumamme. Tiimi oli perehtynyt aiheeseen ja työsti käsikirjoitusta kanssamme erittäin hyvässä yhteishengessä. Suosittelen lämpimästi kääntymään Markuksen puoleen, kun tarvitaan luovaa ajattelua ja jämptiä toteutusta.

Essi Isomäki, viestintäkonsultti & partneri, Netprofile